مشاوره حقوقی رایگان - فضای سبز

با سلام و خسته نباشید. بنده زمینی دارم به صورت نسق در شهر شفت استان گیلان که ارث پدری بود. چندین سال است از زمان احداث مصلی در کنار آن کاربری زمین های اطراف به فضای سبز تغییر کرده و اجازه ساخت و ساز نمیدهند. با توجه به تلاش های بسیار اطرافیان برای تغییر کاربری زمینهایشان موفق به انجام این کار نشدند. شهرداری گفت بخاطر مصلی اجازه ساخت نمیدهد ولی امام جمعه میفرمایند ربطی به مصلی ندارد. ایا با این شرایط راهی برای گرفتن کاربری مسکونی وجود دارد؟؟؟؟ یا باید شکایت کنم که شهرداری زمین را بخرد؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت صدور پروانه ساختمانی می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شهرداری را الزام به نمایید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، در صورتیکه تغییر کاربری ملک شما حسب مصوبه شورای شهر می باشد باید دادخواست ابطال مصوبه شورا را ازدیوان عدالت اداری بخواهید . در خصوص راهکار شما در خصوص خرید ملک توسط شهرداری، برابر قانون تعیین وضعیت املاک واقع در طرح های دولتی و شهرداری ها مصوب سال 1367 با اصلاحیه سال 1380 شهرداری باید طی 18 ماه از اعلام طرح نسبت به پرداخت عوض ملک اقدام نماید . در مجموع نیاز به بررسی بیشتر می باشد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

همچنین در صورت وجود توافق با شهرداری در خصوص پرداخت عوض ملک ، موضوع به کمیسیون ماده 5 ارجاع خواهد شد کهاین کمیسیون در خصوص تغییر کاربری رای صادر خواهد کرد