مشاوره حقوقی رایگان - دریافت رشوه

با سلام. یکی از همکاران بنده اقدام به دریافت رشوه نموده است. ولی شخص رشوه دهنده، رشوه را به حساب شخصی دیگر که هیچ نسبتی با رشوه گیرنده ندارد واریز کرده و پول از طریق چند گردش حساب به دست شخص رشوه گیرنده رسیده است. رشوه دهنده و رشوه گیرنده زمانی که توسط دادگاه و حفاظت احضار شده اند، هر دو منکر عمل رشوه شده اند. آیا بازپرس یا قاضی میتواند عمل رشوه را بر آن ها ثابت کند در حالی که ردی از آن ها جز چند پیامک وجود ندارد؟

پاسخ ها :

اثبات دریافت رشوه دریافت رشوه رشوه گیرنده رشوه دهنده رشا و ارتشا رشوه