مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد

درود، وقتتون بخیر.
با شخصی توافق کردیم در ازای مبلغی قطعات کامپیوتری خریداری کند و تحویل بدهد وعده ی ایشان در ابتدای کار تحویل این قطعات تا هفته ی دیگر بود. با صحبت هایی که کردیم جمعا نزدیک 15 میلیون تومان از کارت های مختلف بنده به کارت بانکی ایشان، واریز شده اند که رسیدهای این پرداختی ها موجود هستند.

از اواخر خرداد 99 تا به همین امروز بهانه های مختلفی می آورند و به عبارتی امروز فردا می کنند. با توجه به افزایش نرخ دلار تمامی اون قطعات در حال حاضر دو سه برابر افزایش قیمت داشته اند و حتی بنده ازشون خواستم اصل پول رو برگردانند که باز هم امروز فردا می کنند. اکثر صحبت های ما در فضای مجازی بوده و هیچ قراردادی بین ما وجود ندارد.
دو شاهد دارم که کامل در جریان معاملات ما هستند. همچنین خودشان درگیر این بدقولی ها شده اند. حتی یکی از آن ها مبلغ 4 میلیون تومان اوایل سال 99 برای خرید قطعات به حساب ایشان واریز کرده که باز هم با بد عهدی این شخص مواجه شده .

لطفا راهنمایی بفرمایید چه راهکار قانونی وجود دارد تا بتوانیم در بهترین حالت حق خودمون رو از این شخص دریافت کنیم؟

امکانش هست این شخص را محکوم کنیم؟

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما
دادخواست مطالبه وجه به انضمام تامین خواسته در دادگاه عمومی حقوقی مطرح نمایید
متن پیامک های ارسالی و عیش های ضمیمه شده ارسال گردد.

حميدرضا  امامي

حميدرضا امامي :

استان :

باسلام خدمت شما بزرگوار
به نظر بنده ، شما ميتوانيد از مكالماتتون با طرف قرارداد پرينت گرفته و به انضمام استشهادي ايي از شهودي كه در جريان توافقات في مابين بودند ، نماييد ، گواهي اي از واريز هاي خود به حساب نامبرده تهييه كنيد و سرانجام به واسطه اين سه مدرك ، دادخواست الزام نامبرده به انجام تعهد و پرداخت كليه خسارات دادرسي و ضرر و زيان خود را ، عليه شخص مذكور طرح نماييد .