مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت قراردادی

سلام. بنده حدود 10 سال هست که به طور قراردادی (کار معین ) در وزارت راه و شهرسازی و اداره کل راه و شهرسازی مشغول به کار هستم . بنده فرزند جانباز 30 درصد هستم. میخواستم بدونم میتونم تبدیل وضعیت بشم یا نه؟ متاسفانه چون پدرم مسئول حراست این اداره کل بودن و بعد بازنشستگی پدرم به طور نیروی حجمی وارد این اداره کل شدم و بعد از چند سال قراردادی شدم. در این 10 سال با مشکلات خیلی زیادی دست و پنجه نرم کردم. هر بار هم تقاضای تبدیل وضعیت دادم بهم گفتن که امکانش نیست. ولی خب کسانی با بنده هم دوره بودن که تونستن تبدیل وضعیت بشن و الان حدود 3 سالی هست که پیمانی هستن. لطفا راهنمایی کنید بنده رو. با تشکر.

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت قراردادی به پیمانی فرزندان جانبازان تبدیل وضعیت قراردادی به پیمانی تبدیل وضعیت قراردادی تبدیل وضعیت شغلی تبدیل وضعیت فرزند جانباز تبدیل وضعیت