مشاوره حقوقی رایگان - فريب به بهانه ازدواج

با سلام.
يکي از آشنايانم براي تحقيق از يک فرد در شهر ديگر به من مراجعه کردن ( چون به خاطر نوع کارم ارتباطات گسترده اي دارم) ايشون خودشون رو پزشک و مامور اطلاعات معرفي ميکردن و خودشون هم که تحقيق کرده بودن به دروغ جا زده بودن. چون من مامور و پزشک اطلاعاتم آمار من رو نميدن به هر کسي.
من هم اقدام کردم ولي متاسفانه هنگام تحقيق متوجه شدم فرزندشون رو فريب دادن و ارتباط گرفتن باهاشون رابطه ي جنسي و....
ولي فقط اين رو متوجه نشدم. متوجه شدم اين فرد شغلش اين هست و افراد متعددي هستن و حداقل 8 نفر رو خودم شناسايي کردم که قرباني اين فرد شدن و به همه آن ها هم قول ازدواج ميدادن و طلاجاتشون و پول نقدگرفتن که بدهکارم و اين ها و اين افراد هم هر کدوم گول خوردن ... اين فرد خودش متاهل و داراي دو فرزند هست و اين قرباني ها هم همه شون از يک شهر نيستن از شهر هاي استان و استان هاي همجوار اينا هستن. تنها کاري که تونستم انجام بدم اين بود که خانواده اين ها رو در جريان گذاشتم و بعضي هاشون هم نتونستم چون ازدواج کرده بودن و نميشد بگم.
به هر حال ايشون الان آزاد هستن ولي من نگران هستم. اين فرد حتما به اين کارهاشون ادامه ميده و ناموس مردم رو بي عفت ميکنه. با فريب و اغفال و جعل عنوان و ... هيچ کدومشون هم راضي به شکايت نشدن به خاطر حفظ آبرو و شرايط روحي نامناسبي که دارن. من ديگه نميدونم چطور راهنمايي کنم. هم ميترسم از ادامه کارهاي اين فرد و هم کتمان قرباني ها عقلم به جايي نرسيد.

پاسخ ها :

فریب به بهانه ازدواج اغفال دختر فریب دختر