درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دستور مزایده

با سلام من یک آپارتمان به قرار 5/5و5/ دانگ با خواهرم شربک هستم و برای 5/5 خودم سند تک برگ رسمی دارم.از آنجا که برای فروش توافق نداشتیم تقاضای مزایده دارم و عدم افراز را از اداره ثبت گرفته ام حالا برای گرفتن دستور فروش و مزایده نیاز به وکیل یا نوشتن لایحه توسط وکیل هست یا خود بخود دستور فروش توسط قاضی صادر میشود؟

پاسخ ها

سلام برای ثبت دادخواست به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضاییِ محل سکونت خویش مراجعه بفرمائید تا قاضی در نهایت، رأی مقتضی را صادر بنماید.

سلام  شما می‌بایست  ابتدا  در اداره ثبت درخواست صدور گواهی افراز مال مشاع را نمایید  و گواهی عدم افراز مال مشاع را  از اداره ثبت اخذ نمایید  و سپس می‌بایست دادخواست دستور فروش مال مشاع را مطرح نمایید  و

نیازی به وکیل نیست؛ با ارائه گواهی قطعی عدم افراز، خودتان می‌توانید درخواست دستور فروش بدهید و دادگاه در صورت احراز شرایط دستور فروش صادر می‌کند.

اگر برای ملک مشاع گواهی یا تصمیم قطعی عدم افراز را از اداره ثبت گرفته‌اید، مرحله بعدی تقدیم درخواست دستور فروش مال مشاع به دادگاه صالح است.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص