درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - برای پس گرفتن درخواست مهریه به کجا مراجعه کنیم؟

سلام حدود یک ماه پیش درخواست مهریه و طلاق دادم و بعدش اختلافاتمون حل شد و پیگیری نکردم توی سامانه ثنا اومد که درخواست طلاق چون به دادگاه مراجعه نکردیم باطل شده ولی مهریه چون در هر صورت باید پرداخت بشه اومده که باید آقا پرداخت کنه.برای پس گرفتن درخواست اجرای مهریه باید به کجا مراجعه کنم؟ولی نمیخوام مهریه رو ببخشم به هیچ عنوان.

پاسخ ها

سلام لازم به اقدامی از جانب شما نیست. تا زمانی که شما از طریق واحد اجرای احکام مدنی اقدامی ننمائید، هیچ مشکلی برای آقا به وجود نخواهد آمد.

سلام پیگیری نکنید مختومه میشود

برای پس گرفتن یا متوقف کردن پرونده اجرای مهریه، باید به همان «اجرای احکام/دایره اجرای ثبت یا واحد اجرای مهریه» که پرونده در آن تشکیل شده مراجعه کنید و درخواست «مختومه شدن/استرداد عملیات اجرایی» بدهید.
اگر نمی‌خواهید مهریه را ببخشید، فقط اعلام کنید فعلاً اجرای آن را متوقف می‌کنید؛ یعنی اصل حق مهریه‌تان باقی می‌ماند و هر زمان خواستید می‌توانید دوباره پیگیری کنید

سوالات مرتبط

وکلای متخصص