مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

سلام
دیوار دو طرف چپ و راست ما با همسایه هایمان مشترک است، همسایه سمت چپ ما طبقه دومش از قبل ساخته بوده و سپس خریداری کرده است اما ما اخیرا طبقه دوم را روی همان دیوار مشترک ساختیم ولی این همسایه شاکی است که دیوار بالا مال ایشون است و مشترک نیست و یکبار شکایت کیفری کردن و 4کارشناس نظر دادن که این دیوار مشترک است و پرونده به نفع ما مختومه شد ولی دوباره شکایت حقوقی کردن که ما تصرف عدوانی کردیم و 4کارشناس دیگر آمدن و به طور نامعقولی نظر دادن که دیوار مشترک نیست و متعلق به آنهاست و هنوز فرصت اعتراض داریم حالا میخواهم بدونم که راهی هست که اعتراض کنیم و رای به نفع ما صادر شود؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

به دلیل پیچیده بودن پرونده های ملکی باید همراه مدارک خود حضورا به یک وکیل دادگستری مراجعه فرمایید