درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - لایحه

درخواست واخواهی و قبول نکردن دادگاه به علت رد شدن 20روز اعتراض حال که وقت اعتراض به اتمام رسیده و بنده تاییدیه از شورا محل و مدارک پزشکی اثباتی که ایشان نیاز به مراقبت داره آمرزندگان بروم مادرم بی سرپرست میشه حال راهی برای تعلیق حکم میتوانم

پاسخ ها

با سلام 

اگر حکم کیفری صادر شده و مجازات حبس باشد و قطعی شده باشد می توانید درخواست پابند الکترونیکی بدهید.

در مرحله اجرای احکام، خطاب به ریاست واحد اجرای احکام کیفری لایحه ارسال بفرمائید و در آن، درخواست پابندالکترونیکی فرمائید.

آرا صادره باید به نظر برسد


پرسشگر ارجمند
به نکات زیر توجه کنید:
طبق بند ۴ بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (۵) تا (۸)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (۷) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.)

راه دیگر این است که مدعی داشتن بیماری و عدم قابلیت تحمل حبس شود.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص