درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - دو واحدی

یک ساختمان کلنگی را بایک دیوار دو واحد کردیم آیا از نظر شهرداری مشکل دارد

پاسخ ها

از طریق شهرداری پیگیری کنید 

بله؛ این اقدام از نظر شهرداری و قوانین جاری تخلف محسوب می‌شود.

تفکیک یک ملک به دو واحد(چه از طریق دیوارکشی و چه تغییرات داخلی) بدون دریافت مجوز رسمی تفکیک یا تغییر کاربری، به عنوان تخلف ساختمانی شناخته می‌شود.

  • پیامدهای احتمالی این کار عبارتند از:

۱. جریمه‌های مالی: در صورت بازدید ناگهانی یا گزارش همسایگان، شهرداری جریمه سنگینی برای هر متر مربع تخلف وضع می‌کند.

۲. مشکل در سند: شما نمی‌توانید برای واحد جدید سند مجزا دریافت کنید و در زمان فروش یا انتقال ملک، این موضوع به عنوان یک نقص یا تخلف در پرونده ملک ثبت می‌شود.

۳. دستور تخریب: در برخی موارد، شهرداری دستور تخریب دیوار ایجاد شده و بازگرداندن ملک به حالت اولیه را صادر می‌کند.

برای قانونی کردن این وضعیت، باید به دفاتر خدمات شهری یا سازمان نظام مهندسی مراجعه کنید تا بررسی شود که آیا ملک شما از نظر متراژ و تراکم، قابلیت تفکیک قانونی را دارد یا خیر.

شهرداری استعلام کنید

اری مشکل دارد قانونا 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص