اگر در **گواهی انحصار وراثت** برای دختری که **قبل از پدربزرگ فوت کرده** سهم ارث نوشتهاند، این اشتباه است و باید **دادخواست اصلاح/ابطال گواهی انحصار وراثت** را به **شورای حل اختلافِ صادرکننده گواهی** یا **دادگاه حقوقی** بدهید.
با سلام
در مورد انحصار وراثت های صادر شده که ممکن است در آن اشتباهاتی رخ داده باشد ، مثلا عدم ذکر نام بعضی از وراث یا نام اشخاصی که جزو وراث متوفی نمی باشند ، می توان ابطال و اصلاح گواهی حصر وراثت را از طریق شعبه مربوطه صدور کواهی حصر وراثت تقاضا نمود . البته این امر مستلزم این است که مجددا دادخواست جدیدی تحت عنوان اصلاح گواهی حصر وراثت طرح نمود .
بزرگوار، طبق قانون ارث به کسی که پیش از مورث فوت شده تعلق نمیگیرد اما برای ابطال یا اصلاح این گواهی انحصار وراثت قدیمی حتماً باید با وکلای سایت مشورت کنید.