مشاوره حقوقی رایگان - نشت اب به دیوار خانه ویلایی از خانه همسایه

با سلام. یک باب منزل مسکونی دو طبقه شامل زیر زمین و هم کف خریداری و اقدام به بازسازی کامل هر دو طبقه کردم. فاضلاب تمام منازل در خیابان ما وصل شده و چاه ابی وجود نداره. حالا حین گچ کاری متوجه شدیم حدود دومتر از دیوار زیرزمین مدام خیسه و گچ خشک نمیشه و رطوبت پیشروی میکنه. به خونه همسایه سری زدیم و دیدیم دقیقا پشت دیوار ما در منزل همسایه سرویس بهداشتی و حمام واقع شده و اون ور هم دیوار به شدت اسیب دیده که تعدادی عکس هم تهیه کردم. سوال اینکه با شکایت قضایی میتونم همسایه رو که به هیچ عنوان همکاری نمیکنه ملزم به ایزوگام کردن کف سرویس و حمامش بکنم؟

پاسخ ها :

نشت آب از دیوار همسایه نشت آب به دیوار همسایه خسارت نشتی آب به همسایه همسایه