مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از دفترچه بیمه سربازی بعد از پایان خدمت

با سلام. میخواستم ببینم آیا شرایطی وجود داره که من بتونم پس از پایان خدمتم حداقل به مدت شش ماه بیمه ی درمانی نیروهای مسلح رو تمدید کنم به صورت آزاد یا خیر؟

و آیا این تمدید شامل افراد تحت تکفل بنده هم خواهد بود؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اگرشمابیمه شوید افرادتحت تکفل شماهم بیمه میشوند ضمنا اگریکی ازافرادنیروهای مسلح آشنای درجه دوم یاسوم باشندکه بتواندشمارانحت تکفل خودبیمه کند میتوانید بیمه شما استمرارداشته باشد