مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده به شعبه

با سلام و خسته نباشید. من از شرکتی که در آن جا کار میکردم شکایت کردم و حالا در مرحله آخر این پرونده به نفع بنده شد که باید شرکت طلب بنده رو بده و اداره کار نامه ای به من داد که بردم قوه قضاییه ثبتش کردم. حالا که نگاه آیدی ثنا میکنم نوشته آخرین وضعیت ارجاع شده به شعبه. این معنیش چیه؟ یعنی برگشت خورده به جایی که این مراحل رو انجام دادم؟ یا این که همین روز ها جواب شکایتم میاد و این که اگر دادگاه رای به نفع من دادن چگونه میشه در سریع ترین حالت مبلغ بدهی بنده نقد بشه؟

پاسخ ها :

ارجاع پرونده به شعبه ارجاع پرونده مطالبه طلب از کارفرما طلب از کارفرما کارفرما مطالبه طلب کارگر کارگر