مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو

باسلام و تحیت.
بنده در سال 1395 قرارشد که 3 عدد کامیون صفر از کمپانی به استناد قرارداد منعقده بین ما که در سال 1395 منعقد گردید، بعد از دو ماه تحویل اینجانب بدهد و من به عنوان خریدار آن 3 کامیون را در همان قرارداد به قیمتی که خودم خواستم فروختم. حال نه موضوع بیع تحویل شده و نه پول آن. حالا مطالبه کامیون کنم و یا پولی که قرار شده تحویلم دهد بکنم؟ چون پولی که در سال 95 دادم الان یک پراید نمیارن. خواهشا راهنمایی کنید که من بخوام کامیون را مطالبه کنم میتونم یا خیر؟ با تشکر.

پاسخ ها :

مطالبه خودرو خریداری شده از کمپانی عدم تحویل خودرو خریداری شده تاخیر در تحویل مبیع قوانین خرید و فروش خودرو تحویل خودرو خودرو