مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه

با سلام. دو سال پیش از من یک گرم و بیست سانت هروئین گرفتند. بعد از اعتراض الان برای من پیام اومده که به شعبه بازپرسی فلان ارجاع گردید. من الان که به موضوع پرونده پیام میدم میگه پرونده مختومه شده. یعنی باید برم خودم معرفی کنم به زندان یا این که سند گذاشتم هم احتمال داره بیان من رو ببرن. البته نمیدونم حکم نهایی چیه؟ اگر نرم چی میشه؟

پاسخ ها :

ارجاع پرونده به شعبه بازپرسی ارجاع پرونده به بازپرسی مختومه شدن پرونده پرونده مواد مخدر مواد مخدر پرونده مختومه هروئین