مشاوره حقوقی رایگان - دسترسی به حیاط

سلام. در یک آپارتمان 4 واحدی ( سه طبقه و یک سوییت همکف ) ورودی حیاط جنوبی که مشاع هم هست کامل بسته شده و راهرو ورود به حیاط زیر بنای همکف شده. قبلا مالک کل ساختمان یک نفر بوده اما الان سه تا مالک داره و سند تفکیکی هم داره. این که ورودی حیاط زیربنای همکف شده قانونی بوده؟ ما الان میتونیم ادعای دسترسی به حیاط داشته باشیم؟
امکان گذاشتن پله از بالکن به حیاط هست؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
اگر واحد همکف هم به شکل موجود سند تفکیکی داشته باشه ،نمیشه واحدهای دیگه به حیات راه پیدا کنند.