مشاوره حقوقی رایگان - مشرفیت بالکن

با سلام. در خانه ای که میسازیم با همسایه غربی 70 درصد را در سال 93 توافق کرده ایم و بالکن ها را با فاصله 120 زده ایم. شهرداری برای بالکن‌ ها رضایت‌ نامه دیگری از همسایه غربی میخواهد. همسایه به سبب مریضی و کهولت سن قادر به رضایت نیست. ضمنا دارای بنای خلافی همجوار دیوار مشترک می باشد که مانع اشرافیت بالکن به حیاط همسایه می شود. به ماده صد پیشنهاد کردیم تعهد نامه تهیه کنیم که اگر همسایه شکایت کرد ما جوابگو باشیم. ولیکن قبول نکردند. لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

ناهید نورشرق

سرکار خانم ناهید نورشرق:

با سلام رضایت نامه تهیه شده در دفتر اسناد رسمی لازم است واگر. بدون اجازه بسازید همسایه میتواند حکم تخریب بگیرد