سلام قصد شما چیست. میخواهید معامله را فسخ کنید یا اینکه برای تنظیم سند رسمی و أخذ مدارک اقدام کنید. اگر نمیخواهید معامله را فسخ کنید، دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی موتورسیکلت به طرفیت فروشنده و ایادی ماقبل تا صاحب سند، از طریق یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضاییِ محل سکونت خویش به ثبت برسانید.
سلام و عرض ادب
چون در قولنامه برای تحویل مدارک مهلت تعیین شده و حق فسخ و خسارت هم شرط شده، ابتدا اظهارنامه بدهید و تحویل مدارک یا فسخ معامله را مطالبه کنید. اگر انجام نداد، می توانید دادخواست الزام به تحویل مدارک و تنظیم سند و خسارت بدهید یا فسخ معامله، استرداد پول و خسارت را بخواهید.
با ارسال اظهارنامه رسمی برای مطالبه وجه و اعلام فسخ قرارداد و در صورت عدم پاسخ، دادخواست خلع ید و مطالبه خسارت را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.
ابتدا اظهارنامه ارسال سپس درخواست فسخ معامله را نمایید
سلام
از مراجع قضایی یا اعلام فسخ کنید یا الزام وی را بخواهید
سلام یک اظهارنامه دوباره بهش بدید که مدارک بهتون بده و الا فسخ خواهید کرد البته احتمال داره قاضی از شما نپذیره که حق فسخ دارید چون حق فسخ فوری هست و باید بعد دو ماه فورا اعمال میکردید