مشاوره حقوقی رایگان - دیه شخص ثالث

سلام. من حدود دو ماه پیش ماشینم تصادف کرد و راننده ماشین رفیقم بود و متاسفانه انگشت شست دست راستش قطع شده و تازه تونسته نامه پزشکی قانونی رو بگیره برای دیه. تصادف برخورد به جدول بوده و هیچ شاکی خصوصی وجود نداره. میخواستم بپرسم که برای تشکیل پرونده در بیمه چون دو ماه گذشته مشکلی نیست؟ و این که راننده ماشین گواهینامه داره آیا اگر بیمه گذار ماشین گواهینامه نداشته باشه مشکلی به وجود میاد؟

پاسخ ها :

نیره دهقان پور

سرکار خانم نیره دهقان پور :

مشکلی برای تشکیل پرونده نیست.اگر شخص گواهینامه نداشته باشه شرکت بیمه دیه را پرداخت میکند اما به شخص فاقد گواهینامه رجوع میکند.