درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - سهم پدر و مادر از فرزند پسر متوفی

من اولاد پسر پدرم هستم یه خواهر دارم و پدرم فوت شدن پدر و مادرش زنده هستن و ادعا ارث دارند ما نمیخوایم فعلا ارث بین خودم و خواهرم و مادرم تقسیم کنیم تا به اونها چیزی نرسه آیا بعد فوت پدرو مادر بابام (پدربزرگ و مادربزرگ من)عمو و عمه هام می‌توانند طلب ارث تقسیم نشده پدر و مادر خودشون رو از ما بکنن؟ یا الان سهم پدربزرگ و مادربزرگ من چقدر میشه؟

پاسخ ها

هریک از پدر و مادر متوفی که زنده باشند در صورت وجود اولاد برای متوفی یک ششم ارث می برند و تقسیم یا عدم تقسیم موجب محروم شدن این ورثه از ارث نمی شود

با سلام، بله، پس از فوت پدربزرگ و مادربزرگ، ورثه آنها (عمو و عمه شما) میتوانند سهم معوق والدینشان را از ارث پدرتان مطالبه کنند؛ برای محاسبه دقیق سهام و راههای قانونی جلوگیری از تقسیم، با من در ارتباط باشید.

با سلام همان لحظه که پدر شما فوت نمودند همون لحظه ارث به آنها رسیده کاریش نمی‌توانید کنید

سلام بله  قطعا  پدربزرگ و مادربزرگ سهم الارث خواهند داشت  و  در صورت فوت ایشان  ، سهم ایشان به ورثه حین فوت خواهد رسید 

 ۱/۶   ,سهم الارث  پدربزرگ 

 ۱/۶   سهم الارث   مادربزرگ 

 ۱/۸  سهم الارث    زوجه 

باقیمانده به فرزندان خواهد رسید و پسر دو برابر دختر سهم خواهد داشت 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص