مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب مهریه در شرایط کرونا

سلام، خسته نباشید. بعد از طلاق، همسر سابقم از زمان طلاق تا به اکنون که پنج سال گذشته مهریه پرداخت نکرده. دادگاه حکم جلب داد که چون آدرسی از او نداشتم و مخفی بود، دنبال نکردم. الان پیداش کردم. میخواستم بدونم که با اوضاع کرونا جلب می کنند؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام بستگی به نظر رئیس دادگستری شهرتون و قاضی اجرای احکام مدنی داره