مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

سلام شبتون بخیر. مادر من ضامن شوهر سابق من شده و 3سال پیش 10میلیون تومان بوده مبلغ وام اینقد نریخته که الان شده 20تومن صب از بانک زنگ زدن که چکشو میزارن اجرا در حالیکه چک وام رو خوده شوهر من داده و من ازش جدا شدم نریخته من دوسال که جدا شدم از ایشون لوازم خونه رو از رو مهریه توقیف کردم الان میگه لوازمو بدین تا بریزم قسطاشو بعد خوده بانک هم میگه که ضامن و میندازیم زندان مادر من هم چیزی به نام خودش نداره که دولت ازش بگیره و الان همه ما نگرانیم بخاطر این موضوع که نیفته زندان ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

گلستان  صيادي

گلستان صيادي :

استان :

سلام مادرتون میتونن بعدازشدورحکم محکومیت باطرح دعوی اعسار اقساط محکوم به رو بنحواقساط پرداخت کنندوپس از پرداخت به شوهر سابق شمامراجعه وباطرح دعوی حکم محکومیت ایشون رو اخذ کنند