درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - حساب بانکی اتباع

سلام . وقتتون به خیر. من دارای کارت آمایش 19 هستم و به دلیل اینکه حساب خودم را در بانک مسکن فسخ کردم بعد از گذشت یکسال هیچ بانکی برای من حساب باز نمیکند و عابر کارت چاپ نمیکند و میگویند عابر کارت بانک مسکن تو در سیستم مانای بانک مرکزی فعال هست و اتباع باید یک حساب و یک کارت داشته باشند ولی حساب مسکن من بسته شده و تاییدیه هم دارم و با گذشت یکسال و بارها مراجعه هیچ بانکی نه برایم حساب باز میکند و نه عابر کارت میدهد. خواهش میکنم راهنمایی کنید.

پاسخ ها

فقط باید از طریق سیستم بانک کار بانک مسکن را اوکی کنید 

سلام مراجعه دوباره به بانک مسکن – شعبه‌ای که حساب را بستی و درخواست کنید وضعیت کارت و حساب اینجانب در سامانه مانا هنوز فعال است. لطفاً غیرفعال‌سازی و ابطال کارت را در سامانه مانا ثبت کنید نکته مهم بعضی کارمندان نمی‌دانند یا توجه نمی‌کنند که باید «غیرفعال‌سازی در سامانه مانا» را مخصوصاً ثبت کنند تأکید کنید مشکل من در بانک‌های دیگر دقیقاً به خاطر همین است. لطفاً در مانا کارت را ابطال کنید

بادرود

مشکل شما به‌دلیل باقی‌ماندن وضعیت کارت فعال در سامانه مانای بانک مرکزی است و تا زمانی که بانک مسکن درخواست حذف/غیرفعال‌سازی کامل از مانا را ثبت نکند، سایر بانک‌ها اجازه افتتاح حساب جدید ندارند.  
با در دست داشتن تأییدیه رسمی انسداد/بستن حساب، کتبی از شعبه یا مدیریت امور اتباع بانک مسکن بخواهید نامه رفع مغایرت و حذف از سامانه مانا را صادر و در سیستم ثبت کنند.  
در صورت عدم اقدام، از طریق سامانه ثبت شکایات بانک مرکزی crm.cbi.ir شکایت ثبت کنید تا موضوع به‌صورت سیستمی پیگیری و رفع شود.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص