مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب توسط پلیس فتا

با سلام خدمت همه وکلای عزیز
بنده چندوقت پیش چند حساب بنام خودم و همسرم و فرزندم افتتاح نمودم و برای اینکه وام لازم داشتم انها را به دوستم دادم تا با حسابهای من کار کند و من بتوانم تسهیلات را بگیرم اما بعد از چندوقت که به بانک مراجعه نمود که پرینت حسابم را بگیرم کارمندان بانک گفتند که حساب شما توسط پلیس فتا مسدود شده به پلیس فتا که مراجعه کردم گفتند با حساب شما شرط بندی شده است.
بعدا مراجعه کنید.
لطف کنید و راهنمایی کنید که چه مشکلاتی برام پسش میاره و اینکه حسابم دوباره باز میشه یا نه؟؟
در ضمن وقتی که مدارک رو به دوستم دادم از او یک دستخط گرفتم که اگر برام مشکل پیش بیاره باید پاسخگو باشه ایا کمک میکنه این مدرک بهم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است وکیل بگیرید و قبل از این کارها از صاحب نظران مشاوره حقوقی بگیرید