مشاوره حقوقی رایگان - در ارتباط با خودرو لیزینگی شرکت ایران خودرو

سلام
من یه ماشین 405 لیزینگی از شرکت ایران خودرو خریدم به علت پرداخت نکردن بدهی توقیف شده آیا می توانم بدون پرداخت بدهی تنفس بگیرم از شرکت تا بتوانم در اسرع وقت بدهی خود را پرداخت کنم

پاسخ ها :

توقیف خودرو لیزینگی به دلیل عدم پرداخت اقساط توقیف خودرو لیزینگی اقساط خودرو لیزینگی خودرو لیزینگی خودرو