مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین بدون فروش نامه

بعد از فوت جد بنده ، پدربزرگ بیسواد بیمارم و دیگر وراث به دفترخانه ای میروند و متنی که آماده بوده انگشت میزنند که اسمشو گذاشتن تقسیم نامه. در آن روز و در آن تقسیم نامه در قسمت ارث پدربزرگم دقیقا متنی می نویسند که : زمین پلاک فلان فروخته شد به فلان شخص . همین ظاهرا در آن روز با تحریک پدربزرگم رضایت فروش یک زمین مشخص را میگیرند و در تقسیم نامه بشکل گفته شده می نویسند تا بعد از خروج فروش نامه و پول را هم رد و بدل کنند. سهل انگاری طرفین مصادف میشود با فوت هردو، اول سه ماه بعداز تاریخ تقسیم نامه پدربزرگم و مدتیها بعد شخص به اصطلاح خریدار. سند بنام پدربزرگم هنوز باقی است با وجود گذشت بیش از 40سال . البته بعد از آشوب جلوی منزل پدربزرگم ، اقوام تنهای بنده از ترس سند را می اندازن در خیابان تا بگیرند و بروند و ولشان کنند. حال بدنبال اخذ حق خانواده هستیم. آیا متن فروش بالا که ثبت شده و اغلب شهود فوت نمودند و مابقی هم که اکنون خاطرشان نیست شب قبل چه شده چه برسد 40سال قبل ، منجر به تصاحب زمین برای آنها میشود؟
با وجود ننوشتن فروش نامه و مبلغ و رد و بدل کردن هیچ پولی آیا این فروش محسوب میشود؟
در صورت اخذ وکیل احتمال موفقیت ما حدود چند درصد میشود؟

پاسخ ها :

فروش زمین بدون فروش نامه پس گرفتن زمین ارثی پس گرفتن زمین