مشاوره حقوقی رایگان - چطور سند تک برگ برای زمین زراعی بگیرم

باسلام و عرض خسته نباشید، از ارثیه پدری یه قطعه زمین یک هکتاری با وکالت وراث جهت فروش به بنده واگذار شده و با نسق اقدام به سند کردم و بعد از مدتی سند قطعی گرفتم ولی تک برگ نیست، حالا چطور میتونم سند تک برگ بگیرم براش،، ممنون میشم اگر جواب بدید،، باتشکر

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام به اداره ثبت اسناد املاک محل خود مراجعه فرمایید با طرح تشریفات سند السابق شما باطل و سند مالکیت تک برگ جدید صادر می گردد

يد الله  بهرامي

يد الله بهرامي :

سلام برای اخذ سند تک برگ به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید