درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

سلام خسته نباشید بنده اسنپ کار میکنم و از لحاظ مالی بسیار ضعیف هستم و مستاجر هستم و یک فرزند 18 ساله هم دارم و بدهکار هم هستم. با زن دومم بعد از 4 ماه زندگی به اختلاف خوردیم و مهریه خانم 14 سکه است با 150م هزینه سفر حج. زوجه بنده را تهدید به اجرا گذاشتن مهریه میکند، میخواستم بدانم که آیا بنده به زندان میروم؟ آیا راهکاری وجود دارد که نخواهم سکه پیش پرداخت بدهم چون واقعا نمیتوانم؟

پاسخ ها

سلام. می توانید در قبال اجرای مهریه زن اگر واقعا توان مالی ندارید در جریان پرونده اعسار دهید تابررسی شود درصورت پذیرش اعسار تقسیط می گردد

سلام اعسار بزنید تا قاضی بسته به شرایط مالی تقسیط کند

با درود 

  • پرسشگر ارجمند چنان‌چه محکوم علیه توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و باید تأدیه گردد. 
  • نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و طرف مقابل. 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص