مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وام برای شخص دیگر

سلام خسته نباشید من وامی از بانک ملی گرفتم که کل مبلغ وامو خود ضامن برده یعنی در واقع وام فقط به نام منه و یه دست نوشته ایم از ضامن گرفتیم با امضا و اثر انگشت حالا بعد سه سال بانک زنگ زده و میگه هیچ قسطی پرداخت نکردی و از حساب ضامن هم نمیتونیم برداشت کنیم چون حقوقش جواب گو نیست و جاهای دیگه هم بدهی بانکی داره میخان حکم جلب منو بگیرن لطفا راهنماییم کنید که مگه میشه ضامن کسر از حقوق بیاره و نشه از حقوقش کم کرد و من الان چکار میتونم بکنم ؟

پاسخ ها :

زهرا افشاری پور

زهرا افشاری پور :

استان :

باسلام
سوال دقیق نیست.خود ضامن برده یعنی چی؟
اگر از حساب شما به حساب ایشون واریز کردید،شما علیه ایشون دادخواست استرداد وجه مطرح کنید و حکم محکومیت ایشون را اخذ کنید
بله میتوانند حکم جلب شما را بگیرند چون‌از نظر بانک،متعهد اصلی شما میباشید
و بانک به شما و ضامن میتواند مراجعه نماید