مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مغازه به صورت غیابی

باسلام شورا حکم تخلیه مغازه را دستور داده و به اجرای احکام ارجاع نموده و بنده لایحه ای در مورد غیابی بودن دادم به شورا دادم و شورا رد کرده حالا من در این ایام کرونا مغازه گیرم نمیاد سوالم این بود میتوانم بعد حکم اجرای احکام میتوانم درخواست واخواهی بدهم با تشکر

پاسخ ها :

محمد اسماعيلي بلاني

جناب آقای محمد اسماعيلي بلاني :

سلام
در این موارد دستور تخلیه صادر میشه نه حکم تخلیه لذا شما فقط می تونید از دستور تخلیه اعتراض کنید نه واخواهی ویا می تونید بعد از ابلاغ دستور تخلیه بخاطر کرونا در قسمت اجرای احکام شورادرخواست مهلت کنید.