مشاوره حقوقی رایگان - تهدید دختر توسط پدر

سلام. دختری 20 ساله هستم. مدت 10 سال هست پدر و مادر من به دلیل اعتیاد پدر طلاق گرفتن. حضانت بنده با مادر هست. پدر من بعد از 10 سال پیدا شده و در روش زندگی من دخالت میکنه و تهدید میکنه در حالی که هیچ کمک مالی یا عاطفی نسبت به من نداره. آیا از لحاظ قانونی میتونی کاری بر علیه من انجام بده؟ آیا من کاملا مستقل هستم و حقوقی نسبت به من داره؟

پاسخ ها :

سیده نسیم احترامی نودهی

سیده نسیم احترامی نودهی :

استان :

سلام ،پدر شما در شرایط حاضر نسبت به ازدواج شما حق تصمیم گیری دارند که در صورت رد موارد قابل قبول شما و ایرادات غیر منطقی از طرف ایشون میتونید مجوز ازدواج رو از دادگاه دریافت نمایید
در سایر موارد شما بالغه و رشیده محسوب شده و مستقل میباشید