مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل تبعید به جزای نقدی

سلام. چهار سال و شش ماه حبس داشتم و سی ماه تبعید. حبسم تمام شد من رو بردن تحویل دادن و همون موقع با همون که تحویلم داد، برگشتم. بار دوم هم من رو بردن، مجدد برگشتم. چطور میشه به جریمه تبدیلش کنم؟ چیکار کنم تحمل حبس و دوری از خانواده رو هم ندارم. راهنمایی ام کنید. ممنونم

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. جرم خود را عنوان نکرده اید ولی می توانید نزد قاضی اجرای احکام و قاضی صادر کننده حکم رفته از آنها مساعدت بطلبید. امکان دارد جرم ارتکابی شما جز جرائمی باشد که طبق اصلاحات جدید قانون تعزیرات، مشمول تخفیفات شده باشد