مشاوره حقوقی رایگان - انشعاب گاز ملک خارج از طرح هادی

با سلام. بنده یک منزل خریداری کردم و کارهای گاز منزل را صاحب خانه قبلی دو سال قبل انجام داده بود. بعد من ادامه کار را گرفتم مجوز لوله کشی داخل را گرفتم و کشیدم و علمک بیرون هم کشیدن. در ضمن خارج از طرح هادی است به نظر شما گاز به منزل اینجانب می دهند؟ منزل شیراز است.

پاسخ ها :

انشعاب گاز ملک خارج از طرح هادی گازکشی ملک خارج از طرح هادی گازکشی ملک ملک خارج از طرح هادی طرح هادی روستایی