مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی برون سازمانی

باسلام و خسته نباشید. من کارمند پیمانی آموزش و پرورش هستم. میخواستم به بهداشت بروم. تحصیلات من بهداشت هست. من چگونه اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمد اسماعيلي بلاني

جناب آقای محمد اسماعيلي بلاني :

سلام
اول با مراجعه به معاونت بهداشت ودرمان موافقت اون اداره را بگیرید بعدا با تسویه حساب از محل خدمت فعلی به محل خدمت جدید مراجعه ودرخواست احتساب سوابق را بکنید.