مشاوره حقوقی رایگان - خیار غبن

با سلام. قطعه زمینی را در آذر 98 فروختم و بلافاصله قطعه زمینی را از قاضی شهر طی مبایعه نامه خریدم. پول آن را تمام و کمال پرداخت کردم و در بهمن ماه محضر رفتیم. در مبایعه نامه اسقاط کافه خیارات قید شده و در بنچاق دفترخانه اسقاط کافه خیارات خصوصا خیار غبن ولو فاحش ذکر گردیده. ملک در اختیار من است. حال پس از 9 ماه با توجه به این که قیمت ملک خیلی گران شده، قاضی شهر از من شکایت کرده که مغبون شده است. لطفا من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. با اسقاط کافه خیارات ولو خیار غبن فاحش و.... با ادعای غبن نمی توان قرارداد لازم را فسخ نمود. (البته اگر دلایل دیگر برای فسخ و یا انفساخ قرارداد وجود نداشته باشد) منظور شما را از قاضی شهر متوجه نشدم. اگر منظور این است که فروشنده ملک از قضات دادگاه می باشند در صورت بروز تخلف در روند پرونده ، می توانید مراتب را به حفاظت اطلاعات دادگستری و دیگر نهاد های نظارتی شهر خود و حتی مراکز استان اعلام نمایید.