مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر

سلام. دختری 20 ساله هستم. من در خانواده ام مورد اذیت و آزار برادر هایم و پدرم هستم و کتکم میزنن و اجازه بیرون رفتن به من نمی دهند. در صورتی که حق دارم آزاد باشم و با دوستانم بیرون برم. من میخوام مستقل باشم و پول کافی ندارم. من میتونم با کسی مشترک خونه بگیرم ؟ قانون این حق رو به من میده؟ پدرم و برادرهایم میتونن در این صورت شکایت کنن و من رو برگردونن به خونه؟

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

به دایره سرپرستی دادسرا مراجعه شود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما می توانید مستقل زندگی کنید و این حق قانونی شماست اما در خصوص این تصمیم گیری بسیار احتیاط کنید و با یکی از بزرگترها مشورت کنید. رومینا اشرفی هم قصد داشت مستقل باشد و این حق را هم داشت اما قانون بعد از قتل ایشان پدر او را مستحق قصاص ندانست. این موضوع خیلی به فرهنگ خانواده و اخلاق و منش پدر و برادرهای شما بستگی دارد.