مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق کارگر

سلام. اگر دو نفر حدود 30 سال پیش با هم شریک باشند و یکی از شرکا بیرون از استان مشغول کار دومی باشد. پس از چند سال شخصی که بیرون مشغول کار دوم بوده، مغازه را از شریک دیگر برداشته باشد و حالا بعد از 30 سال شاگردی که برای مغازه کار میکرده در آن دوره ای که شریک دوم بیرون از شهر بوده، ادعای بیمه و حقوق کند، چه کسی باید جوابگو باشد؟

پاسخ ها :

مجيد  قاري زاده عباس آبادي

مجيد قاري زاده عباس آبادي :

سلام هر دو نفر باید پاسخگو باشید به نسبت حضور و شراکت شما

سید احمد میری یوسفخانی

سید احمد میری یوسفخانی :

سلام
کسی که مسئول رد کردن بیمه ها بوده،در صورت اثبات شراکت و تعهد به پرداخت بیمه و رد کردن لیست بیمه ها توسط هر دو شریک،مشترکا باید پرداخت کنند.