از طریق سامانه ثنا بررسی کنید که آیا پرونده ای برای ایشان تشکیل شده یا خیر اگر پرونده ای نبود تا زمانی که احضاریه ابلاغ نشده اقدامی نکنید
احتمالاً شکایت یا گزارشی با هویت واقعی دخترتان ثبت شده و دادسرا از طریق اطلاعات غیر از مالک خط (مانند شماره اعلامشده در پرونده یا پیامرسانها) به او دسترسی یافته است، و چون طبق مقررات آیین دادرسی کیفری موضوع احضار تلفنی اعلام نمیشود باید برای اطلاع از علت احضار شخصاً به دادسرا مراجعه یا از طریق سامانه ثنا استعلام کنید.
سلام، پیشنهاد میکنم بدون ارسال پیامک در سامانه ثنا، مراجعه نکنید. چون در سامانه مطمئن میشوید که کلاهبرداری نباشد و اینکه بعداً بدانید از کدام دادگاه باید پیگیری کنید.
موفق باشید.
بادرود
شناسایی هویت معمولاً از طریق استعلام سوابق در سامانه ثنا و برای اطلاع از علت دقیق احضار باید به سامانه عدل ایران مراجعه کنید.
جهت مشاوره فنی و دقیق تر،نیاز به بررسی مدارک است.
با درود
پرسشگر ارجمند منتظر ابلاغ باشید از طریق سامانه ADLIRAN سامانه مزبور نیز بررسی شود