مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت در اداره

سلام من از سال 85 در اداره کل ورزش و جوانان خراسان مشغولم در سال نود چند ما شرکتی بودم ول حین تبدیل وضعیت بخشنامه سال نود نیروای شرکتی به قراردادی از شرکت بیرون اورده شدم و داخل هیات های زیر مجموعه بیمه و حقوق رد میشده بدون خواست و اراده ما در سال 91طبق نامه مدیر کل به استاندار وقت مجوز قراردادی گرفتم در همان حین مدیر عوض شد و همه چی منتفی شد کلی ابلاغ و ماموریت در سالها پست های اموال معاونت مجموعه ورزشی در حاشیه شهر و غیره من هنوز مشغول بکار هستم خواهشمند است ایا پیگیری من در دیوان نتیجه ای دارد چند درصد متشکرم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام این مسئله را میتوانید در دیوان مطرح کنید در اینگونه موارد دیوان معمولا پس از بررسی مدارک با تبدیل وضعیت موافقت خواهد کرد.