مشاوره حقوقی رایگان - نوسازی نما، راه پله و پارکینگ

با سلام. در یک مجتمع 12 واحدی ساکن هستم. برای نوسازی پارکینگ، نما، راه پله و درب ها مجموعا 72/000/000 تومان هزینه برآورد شده.(هر واحد 6/000/000 تومان) مشکل اینجاست که همه واحدها با نوسازی موافق نیستند. در صورت موافقت چند واحد، واحدهای مخالف نیز مجبور به همکاری و پرداخت هزینه می شوند؟
لطفا قانون مربوط به این موضوع را معرفی نمایید تا دانلود کنم و به همسایه ها ارائه دهم.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

با سلام .چنانجه برخی از مالکان موافق نوسازی آپارتمان و برخی مخالف باشند قانون تملک آپارتمان در ماده 13 قانون تملک آپارتمان ها مقرره ای وضع نموده است تا موافقان نوسازی آپارتمان چنانچه الزامی بودن نوسازی و باز سازی را اثبات نمایند بتوانند اقدام به تغییرات در ظاهر آپارتمان نمایند.