مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده خودرو معیوب

بنده از خراسان جنوبی هستم.من 32روز پیش ماشینی در سایت ... دیدم و با فروشنده تماس گرفتم و ایشون ادعا داشتند که ماشین بدون رنگ هست و موتوری و فنی همچین سالم و سرپا و سند تک برگ و از اول دست خودشون بوده.مبلغ یک میلیون بیعانه واریز کردم و بلیط گرفتم رفتم اصفهان.رسیدم اونجا روز اول که به ایشون زنگ زدم منو پیچوند و روز دوم هم گفت ماشین رو بردم تعمیرگاه که تعویض روغن کنه و تسمه تایم و آچار کشی کنه که میخای بری تو جاده اذیت نشی. خلاصه بعد از اینکه تونستم با ایشون قرار بزارم و بریم سراغ ماشین دیدم ماشین تو تعمیرگاه است و بهم گفت فقط واشر ترسونده ولی در صورتی که آب روغن قاطی کرده بوده ولی ایشون جوری جلوه داد که ماشین واشر سوزونده. خلاصه ماشین جمع شد و ما قولنامه کردیم مبلغ رو کلا پرداخت کردم.یکساعت بعدش چون ماشین صدای اضافی از موتور میداد بردیم چندتا تعمیرگاه و گفتن موتور باید باز بشه و اونوقت که تعمیرکار اینجور گفت من به صاحب ماشین گفتم بیا قولنامه رو فسخ کنیم و پولمو بده ولی ایشون قبول نکرد و در جواب حرف تعمیرکار هم مقلطه کرد و گفت ماشین هیچ ایرادی ندارد.بعدم قبل از اینکه قولنامه رو من امضا کنم همون صداهای اضافی رو موتور ماشین میداد و من بهشون گفتم شما باید ماشین رو فنی سالم و سلامت تحویلم بدین و گفت باشه و داخل قولنامه هم قید کرد که ماشین فنی سالم و بدون رنگ می‌باشد. خلاصه به خاطر اینکه من به هوای دوروز از کارم مرخصی گرفته بودم و پنج روز موندگار شدم و عجله هم داشتم بازم بهشون گفتم بیا فسخ کنیم و قبول نکرد و ایشونم که دیده بود من عجله دارم و باید بخاطر کارم زودتر برگردم از این شرایط به نفع خودش استفاده کرد و گفت شما برو شهر خودت ماشین رو ببر تعمیرگاه هرچی خرج داشت من میدم.من آمدم شهر خودمون بردم تعمیرگاه و قبل اینکه اقدامی کنم مجدد بهشون زنگ زدم گفتم موتور باید کامل تعمیر بشه و چه لوازمی میخاد و ایشون گفت عیب ندارد تعمیرش کن... حالا الان که هزینه هارو خودم پرداخت کردم قبول نمیکنه که خسارت ها و هزینه هارو بده و میگه ماشین فقط یک عیب جزعی داشته.حالا من تا این لحظه 13 میلیون تومان خرج کردم و هنوزم باید حداقل باید 10 میلیون دیگه هزینه کنم تا تقریبا ماشین درست بشه.درضمن اینجا کارشناسی رنگ هم بردم متوجه شدم که به غیر از سقف تقریبا ماشین همش رنگ و آبرنگ هست. و جدا از این هزینه های ماشین، چون کار من خارج از شهر هست روزی 100تا120هزار تومان هم کرایه آژانس میدم تا برم و برگردم و کلی خرج های متفرقه که به خاطر این آقا من مجبور شدم پرداخت کنم. سند ماشین رو به همراه کارت سوخت قرار شده تا ده روز برام بفرسته که اونم نفرستاده و منم کل مبلغ ماشین رو همون اول پرداخت کردم.تازه ماشین هم اونجوری که خودش گفته بود از اول دست خودش نبوده و چندماه پیش از یکی دیگه خریده و قیمت ماشین هم از مبلغ 44میلیون تومان که به من داده کمتر بوده و اگه در صورتی که ماشین کاملا سالم سالم هم می‌بود و بدون رنگ هم می‌بود بازم از 30 میلیون تومان قیمتش بیشتر نبود و منم اون موقع این مورد رو نمی‌دونستم.... حالا ممنون میشم منو راهنمایی کنید. بخدا تمام زندگیم رو هواست و تنها سرمایه ای که داشتم از دستم رفته و زندگیم به هم ریخته تا حتی بعد 6روز که برگشتم از کارخونه میخاستن اخراجم کنن که نهایتاً با خواهش التماس اخراج کردنم منتفی شد و یک اخطار کتبی بهم دادن ..... در ضمن الان متوجه شدم که ایشون بابت سند به صاحب قبلی ماشین بدهکار هست و سند هم بابت بدهی دست صاحب اولیش هست. من رو حساب خرید این ماشین کلی خسارت بهم وارد شده و هر روز که این ماشین با این شرایط دستم هست باید از جیب خودم کلی هزینه آژانس و .... بدم. حالا من میخام قولنامه رو فسخ کنم و هزینه هایی که کردم رو طبق فاکتور و خسارت‌های که بهم وارد کرده ازش بگیرم یا اینکه ماشین رو نگه دارم و هزینه های تعمیر ماشین و ماتفاوتی که ماشین رو گرون تر بهم داده و مابه التفاوت اینکه ماشین دور رنگ رو به حساب بدون رنگ بهم داده رو ازش بگیرم و باقی هزینه های متفرقه ای که کردم و خسارت های که بهم وارد شده رو ازش بگیرم. حالا میخواستم ببینم وکیل میتونه این کارارو انجام بده و هزینه وکالت چقدر میشه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام. جهت مشاوره باید تصویر قولنامه و توافقات خود را در واتساپ ارسال کنید تا درسایر موارد صحبت کنیم