مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده خودرو عیب دار

سلام
من حدود 2 ماه پیش پراید 1401 خریداری کردم و فروشنده همون روز کارشناسی برده بود و کارشناسی شده بود بدون رنگ وضربه و تو قولنامه من 48 ساعت نوشتیم که موردی داشت برگردونم و بعداز یه روز متوجه ایراد اتاق خودرو براثر ضربه از عقب راننده چون گوشه سپر بوده وسپر روشو پوشنده معلوم نبوده و ضربه گوشه جلو شاگرد داشته و تماس گرفتم که نمیخام پول بهم برگردونه قبول نکرد امروز وفردا کرد
حالا بعداز گذشت چند روز 7 تومان کم میکنم یه چک بیست روزه بمن بده منم کل مبلغ بین بانکی پرداخت کردم الان دوماه گذشته ماشین وضعیتش بدتر شده بعد این تازه میخاد بعداز دوماه پول خودمو بده ماشین همین مدل الان 20 میلیون گرانتر شده و اگر پولم منو بده بیست تومان باید بزارم روی پولم تا بتونه مدل همین ماشینو بخرم حالا من چگونه میتونم شکایت کنم
که طرف بنگاه داره و با کارشناسم تبانی کرده .
ممنونم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست مطالبه خسارت کنید از خواندگان

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام مبایعه نامه بررسی باید بشود ولی اگر بحث عیوب نطرح است می توانید فسخ کنید و اگر افزایش قیمت نطلوبب حاصل شده بحث فسخ منتفی و خواهان تفاوت قیمت شوید
مشهد هستید درخدمتم

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
اول درخواست تأمین دلیل کنید با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری در خصوص عیب خودرو و سپس دادخواست مطالبه خسارت(ارش) بدهید. هم ماشین را دارید هم تفاوت قیمت را می گیرید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام دادخواست فسخ به جهت خیارعیب بدین و قبلش اظهارنامه فسخ جهت راهنمایی بیشترتماس بگیرید