مشاوره حقوقی رایگان - سایه اندازی همسایه غربی

با سلام
اینجانب خانه ای را در تبریز خریده ام .
در سمت غرب خانه شرکتی اقدام به ساخت ملک تجاری در صد درصد عرصه به ارتفاع بالا نموده و عملا ایجاد سایه و مزاحمت کرده است .
مالک قبلی خانه من بانک بود . شرکت در سال 96 به بانک نامه ای نوشته که در کمیسیون شهرداری محکوم به رفع سایه اندازی شده و سایه اندازی را رفع نموده ام لذا به من رضایت بدهید.
بانک طی نامه ای به شهرداری اعلام میکند چنانچه رفع سایه اندازی و مزاحمت شده است و در حال و آینده مشکل مزاحمت و سایه اندازی پیش نخواهد آورد بلامانع است.
تخلف بر جای خود باقی است و شهرداری در سال 97 با اخذ جریمه از تخلف چشم پوشی کرده و نامه مشروط مالک قبلی را به عنوان مجوز رضایت تلقی می کند و
نسبت به صدور عدم خلافی اقدام نموده است. البته هنوز پایان کار صادر نشده است .
لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه احقاق حق نمایم و چون در شهرستان هستم اقدامات بعدی را چگونه به عمل آورم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
حضور وکیل در تعقیب پرونده ضروری است