مشاوره حقوقی رایگان - فرزند جانباز 40%و آزاده

باسلام و خسته نباشید : بنده نیروی شرکتی بانک ملت با سابقه 4سال کار دارم. دانشجوی رشته حسابداری هستم. فرزند آزاده و جانباز 40%درصد جبهه های حق علیه باطل هستم . آیا شرایط استخدامی شامل بنده می شود . لطفا راهنمایی کنید . و به کجا مراجعه کنیم.
باتشکر

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام صبر کنید تصمیم مجلس به تائید شورای نگهبان برسد ابلغ می شود