مشاوره حقوقی رایگان - ایراد تهمت و افترا و آبروریزی و فحاشی در محل زندگی و کارم

سلام مهندس ... هستم مدتی است توسط یک خانوم که وجهه نامناسب اجتماعی دارد و دارای پرونده و جرایم مختلف دارد مورد افترا و آبروریزی در محل زندگی اینجانب شدم که استفاده از الفاظ خیلی رکیک و زننده به اینجانب و خونوادم باعث تشویش اذهان و آبروریزی خانواده و بنده شده و از آنجایی که همسرم و بنده دارای تحصیلات عالیه و اعتبار خاص فرهنگی در محل زندگی و کار می‌باشیم و همسرم دچار افسردگی و اضطراب شدید شده درخواست رسیدگی از مراجع محترم و پیگیری سریع را دشته و استدعا دارم راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شکایت کیفری در خصوص جرایم صورت گرفته را از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح کنید