مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی برادرم

با عرض سلام وخسته نباشید
برادر من دوروز پیش با خانمش دعواش شده و تا اونجایی که اطلاع دارم خانمش با چاقو برادم را زخمیش کرده البته به گفته برادرم که بهم فقط اس داده بود که منو سه روزه خانمم و مادرش و خواهرش از خونه نمیزاشتن بره بیرون و دوروز پیش که به زور خاسته فرار کنه با چاقو زدنش ولی با داد و بیداد و زور فرار کرده و بعدش به من اس ام اس داده و تو اس ام اس اینارو بهم نوشته و اخرشم نوشته بود هربلای سره من بیاد خانمش و خواهر زنو مادر زنش کرده و الان دوروزه که هیچ خبری نداریم ازش الان ما چه کاری بکنیم اگه میشه راهنماییم بکنیم ازتون ممنونم

پاسخ ها :

اعلام مفقودی شخص پیگیری مفقودی شخص ضرب و جرح شوهر توسط زن مفقودی