مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از هواپیمایی ... ...

سلام
همانطور که مستحضر هستید، مرز ترکیه ماه‌هاست که بسته ا‌ست. در این بین، خبرهایی از باز شدن مرز به گوش می‌رسه اما دقیقا یک روز مانده به تاریخ اعلام شده، خبر بسته شدن مرزها مجددا منتشر می‌شود.
با این حال، چند روز پیش مرز ترکیه باز شد و بنده در دو مسیر بلیط هواپیما به مقصد ترکیه خریداری کردم. با وجود هزینه بالا، حالا بعد از گذشت چند روز مجددا مرزها بسته شده و شرکت هواپیمایی ... ... در رابطه با مبالغ سنگینی که دریافت کرده، پاسخگو نیست. حتی بدتر از اون، با وجود اینکه مرزها رسما بسته شده اما هواپیمایی ... ... اقدام به فروش بلیط می‌کنه!
متاسفانه بنده به دلیل این بی‌برنامگی، متحمل ضرر مالی و معنوی زیادی شدم چون باید برای یک قرارداد در ترکیه حاضر می‌شدم. تصمیم دارم از این هواپیمایی شکایت کنم.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که این کار شدنی هست یا نه.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید مبلغ پرداختی و خسارات دادرسی را مطالبه کنید