مشاوره حقوقی رایگان - تسبیت در ایراد صدمه بدنی غیرعمدی

باسلام و خسته نباشید لطف کنید راهنمایی کنید من کارگری داشتم که چهارده روز آزمایشی پیش من کار میکرد حین کار انگشتش برید و چندتا بخیه خورده و شکایت کرده و ابلاغیه که به دست من رسیده نوشته شده تسبیت در ایراد صدمه بدنی غیرعمدی به میزان 65درصد میخوام بدونم حکمش چی میشه?

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام با توجه به تعیین درصد یعنی شما به میزان 65 درصد در ایراد جرح انگشت کارگرتون مقصر شناخته شدید و باید دیه جراحت رو تا میزان تقصیر پرداخت کنید که مبلغ زیادی نخواهد بود