مشاوره حقوقی رایگان - تخریب بنا

یا سلام, شخصی ظاهرا قولنامه ای را به موسسه داوری و حکمیت ارایه داده است که پدر مرحومش در سال 1374 با شخص مرحوم دیگری زمینی را بمساحت 8000متر مربع معامله کرده و خریده است. و رای داوری و حکمیت نیز به نفع او صادر شده است. دادگاه نیز همین رای را عینا تنفیذ کرده, و حکم به بطلان سند مادر داده است. این در حالیست که ما شش خانواده هستیم که از سالیان پیش , البته همگی پس از تاریخ قولنامه آن مدعی خرید در این 8000 متر مورد اختلاف آندو ساخت و ساز کرده و ساکن بوده ایم. ( تاریخ قولنامه های ما همگی بعد سال74 است.) در این مدت طولانی دخترانمان را بخانه شوهر فرستاده و پسرانمان را داماد کرده ایم. حتی دو نفر از ما شش نفر ساکن, سند رسمی محضری داریم. این آقا هر روز ما را تهدید به تخریب میکند و می گوید بزودی از اجرای احکام با لودر بسراغ خانه هایتان خواهم آمد. خانم من افسردگی گرفته و شبها خواب ندارد. لطفا ما را راهنمایی بفرمایید. با توضیح این مطلب که دعوا فعلا بین وراث دو نفر مرحوم که سال 74 معامله را صورت داده اند میباشد. الان بهترین کاری که ما باید بکنیم چیست؟ این موسسه داوری و حکمیت دیگر چیست و چه جایگاهی در مسایل قضایی کشور دارد؟ چگونه یک قولنامه ایی که مشمول زمانی طولانی شده و عادیست و قابل خدشه, میتواند اسناد رسمی کشور را باطل کند؟ در این 25 سال چه می کرده که الان بسراغ ملک آمده؟ چرا پس از فوت معامله کنندگان؟ جالب اینکه خود این آقا بناست و معمار و برای سه نفر از شش نفر ساخت و ساز انجام داده؟ اینها نکات سوال برانگیز این پرونده است!!!!

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام پرونده شما ابعاد بسیار متنوع دارد با صرف بیان درد دل گونه مطالب نمی توان اظهارنظر کرد بلکه تمام ادله مورد اشاره و پرونده امر باید بررسی و مطالعه شود
البته موضوع بدون راه حل نیست